English  
 Arico i Lysekil AB
 Våra medarbetare
 Partners
 Kunder
 Pressreleaser
 Kontakta oss

 Om talteknologi
 Projektdesign
 Automatisk telefonist
 Hotellbokningssystem
 Talstyrd uppringning
 Övriga system

 Projektdesign
 Reservationssystem
 Portalsystem
 Intranätlösningar

 Systemutveckling
 Försäljning

 

 

Säljare för Röst och Internet tjänster.
Under de senaste fem åren har Arico AB utvecklat vad som troligtvis är världens bästa produktkatalog av Internetservice med remote access-administration. Alla Aricos produkter är uppdaterbara i realtid via remote access-administration. Detta innebär att vi tillhandahåller en för kunden personlig accesskod till en administrationssida. Från denna sida styrs sedan all uppdatering av text och bilder. För att administrera våra system behövs ingen kunskap om HTML eller avancerade programvaror på datorn.

Vi söker nu ett antal kreativa, självgående och ambitiösa provisions säljare som vill vara med i vårt team. Du skall kunna prata för våra produkter och sälja in dessa till kunden. Det handlar också om att sälja reklamutrymme på våra egna hemsidor. Om du har lätt för att lära dig nya saker, besitter redaktionella och journalistiska erfarenheter och dessutom gillar att arbeta nära kunden, kan detta vara ett jobb för dig.

Det är ett måste att du har ett intresse för, och ett kunnande i, Internetvärlden, men viktigast är att du är en säljare, en igångsättare och besitter de nödvändiga egenskaper för att nå dina och verksamhetens mål. Att du har skinn på näsan och är en offensiv, men ödmjuk person.

För mer information, kontakta Gösta Bergbrant på - gosta@bergbrant.com

 

VOICE NOTES
 2004-03-01
Arico introducerar nu sin senaste röstsyrda tjänst, Voice Notes.
Detta är ett röststyrt rapporterings system där registrerade användare kan ringa in och lästa in rapporter som sedan sparas som ett ljudmeddelande i en folder på en server.

Röststyrd Ordermottagning
 2003-12-01
Arico har nu lanserat ett system för röststyrd ordermottagning. System låter företagens kunder ringa upp och efter identifiering läsa in sina beställningar som direkt lagras i en databas.
( läs vidare ...)

Atoll AB lanserar ny hemsida
 2003-11-01
Arico har på uppdrag av Atoll AB i Stockholm ( www.atoll.se ) och i samarbete med Gamlin & Zeipel AB fått uppdrag att utveckla ett nytt koncept för Internet presentation av Atoll AB. Systemet är en ASP-lösning med uppdatering i Real-Tid och online bokning för anmälan till kurser arrangerade av Atoll AB.