English  
 Arico i Lysekil AB
 Våra medarbetare
 Partners
 Kunder
 Pressreleaser
 Kontakta oss

 Om talteknologi
 Projektdesign
 Automatisk telefonist
 Hotellbokningssystem
 Talstyrd uppringning
 Övriga system

 Projektdesign
 Reservationssystem
 Portalsystem
 Intranätlösningar

 Systemutveckling
 Försäljning

 

 

Säg Vad Du vill....
- så sköter datorn resten. Tekniken sorterar ut vad som skall göras genom att lyssna på vad användaren säger, precis som en människa gör. Via en vanlig telefon och röst göra du allt från att boka hotell, bli direkt kopplad till rätt mäniska i ett företag eller finna den butik du söker, köpa aktier, höra när bussen går eller lyssna på nyheter. Möjligheterna med röstteknik är oändliga och det är fantasin som sätter gränser! Nedan finner Du exempel på användningsområden. Vi har delat upp vår verksamhet inom följande kategorier :

Time Management
Boka hotellrum, restaurangbord , tandläkartid, biljetter etc.

Info Management
Automatisk växeltelefonist, lyssna på din E-mail i telefonaktiekurser, väder, nyheter etc.

Order Management
Transaktionstjänster som t ex att handla via telefonen kopplat till en e-handels plattform

Plattformar
Rösttekniken går att applicera på de flesta plattformar. Allt från en telefonväxel till en avancerad e-handelsplattform.

Research Management
Marknadsundersökningar, omröstningar, etc.

Röst portal
En röstportal är ett antal röstapplikationer som är samlade under ett telefonnummer. Vanligtvis lägger man upp en profil på användaren för att kunna skräddarsy innehållet . Tänk Dig själv att kunna ringa ett nummer och få svaret "Hej Olle, idag har din aktieportfölj stigit i värde med..., vädret i morgon där du bor är..., följande har hänt..., trafiken är tät på vägen hem i dag. "

Visioner
Som sagt , fantasin sätter gränserna. Det är fler än vi som upptäckt möjligheterna och det har satsats enorma resurser i bolag främst i USA! Arico tänker fortsätta agera som pionjärer i området röstteknik och hoppas att Du är intresserad att ta del av vårt kunnande! På Arico har vi ett gediget kunnande inom röstapplikationer och mycket kraft bakom genom samarbete med starka partners. Vi har dessutom mycket hög databaskompetens vilket gör att vi klarar av att "prata" med de flesta plattformar. Kontakta oss för mer information!

 

VOICE NOTES
 2004-03-01
Arico introducerar nu sin senaste röstsyrda tjänst, Voice Notes.
Detta är ett röststyrt rapporterings system där registrerade användare kan ringa in och lästa in rapporter som sedan sparas som ett ljudmeddelande i en folder på en server.

Röststyrd Ordermottagning
 2003-12-01
Arico har nu lanserat ett system för röststyrd ordermottagning. System låter företagens kunder ringa upp och efter identifiering läsa in sina beställningar som direkt lagras i en databas.
( läs vidare ...)

Atoll AB lanserar ny hemsida
 2003-11-01
Arico har på uppdrag av Atoll AB i Stockholm ( www.atoll.se ) och i samarbete med Gamlin & Zeipel AB fått uppdrag att utveckla ett nytt koncept för Internet presentation av Atoll AB. Systemet är en ASP-lösning med uppdatering i Real-Tid och online bokning för anmälan till kurser arrangerade av Atoll AB.